ANTALYA / MURATPAŞA - Mehmet Kesikçi İlkokulu

Mehmet Kesikçi İlkokulu

Gençlik Mahallesi 19 Mayıs Caddesi 1321 Sokak No/8 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı öğretmenlerin ve öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebildikleri bireysel farklılıkların temel alındığı bir kurum olmaktır.
Misyon
Mehmet Kesikçi İlkokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; Kaynakları verimli kullanarak çağdaş, demokrat ve kendine güvenen bireyler yetiştirilmesine fırsat sağlamak öğrencilerin gelecek yılların gereksinimlerine cevap verebilecek şekilde beceriler kazanmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2023 Minik Kızlar Basketbol Antalya İl Birincisi 2023 Halk Oyunları Kulüpler Antalya İkincisi 2023 Halk Oyunları Antalya Beşincisi
Ulaşım
Valilik-Şehit Bin Başı Cengiz Toytunç Cad.Cebesoy Cad. Zerdalilik Mah.1290 Sk. Yavuz Selim Lisesi Yanı. 19 Mayıs Cad.
Gençlik Mah. 1321 Sok. No:8 Muratpaşa/ANTALYA
3 KM
Sportif Etkinlikler
okulumuzda Halk Oyunları ve Basketbol Spor faaliyetleri ve takımları bulunmaktadır
E-TWİNNİNG PROJE FAALİYETLERİ YAPILMAKTADIR.